The Four Weeks To FreedomDari Zamri Nanyan
Tarikh: Thursday, August 19, 2010
Re: Berkenaan Anda Berhenti Kerja
Sekiranya anda mahu berhenti kerja atau mahu menjana pendapatan sampingan daripada internet, teruskan membaca kerana maklumat yang akan anda jumpa bakal mengubah hidup anda.
Nama saya Zamri Nanyan dan saya telah menjana pendapatan secara online sejak tahun 2003 lagi.
Walaubagaimanapun, konsep make make money online ini sebenarnya telah disalah tafsir. Kalau sekadar buat duit secara online sahaja, ianya tidak akan membantu anda mencapai kebebasan kewangan yang anda impikan selama ini.
Sebelum itu, saya kongsikan dulu sedikit kisah saya untuk tatapan anda.
Saya bekerja dengan sebuah syarikat multinasional dengan pangkat yang boleh dibanggakan.
Selama 12 tahun saya bekerja, syarikat telah memberikan saya saham syarikat bernilai 6-angka, gaji bulanan yang tetap, pakej insurans yang bagus dan pelbagai jenis faedah lain yang saya dapat. Apa lagi yang saya nak? Semuanya ada.
Tetapi, saya tidak seronok dan tertekan bekerja di sana.

Baru-baru ini, ayah saya jatuh sakit dan dimasukkan ke hospital beberapa kali.

Saya berharap sangat untuk pergi menziarahi beliau selalu tetapi apa kan daya... saya tak dapat melaksanakan niat saya itu. Waktu saya banyak dihabiskan di pejabat dan saya hanya ada 2 hari sahaja di hujung minggu untuk pergi melawat beliau.Masalahnya, waktu hujung minggu saya pula selalunya saya peruntukkan untuk anak dan isteri saya. Jadi sekarang, saya terpaksa bahagikan 48 jam yang saya ada itu untuk keluarga dan juga ibubapa saya.
Kemudian saya sedar. 
Saya mempunyai gaji yang lumayan tetapi tidak mempunyai aset yang paling berharga dalam hidup, iaitu – MASA.
Selepas berfikir panjang, saya mengambil keputusan.
Cukuplah setakat ini saja. Saya hendak berhenti kerja. Dengan cara ini, saya mempunyai lebih banyak masa untuk keluarga dan ibubapa saya.
Tetapi, sebagai seorang suami dan ayah, saya tak boleh fikir untuk diri saya sahaja. Saya tak kan ada lagi pendapatan yang tetap dari pekerjaan saya dan saya perlu memastikan saya mampu menjana pendapatan secara konsisten daripada internet.
Saya perlu pastikan pendapatan dari internet menyamai gaji saya sekarang dan saya perlu konsisten membina sebuah perniagaan internet supaya saya lebih bersedia untuk berhenti kerja nanti.
Memang tidak menjadi masalah buat saya untuk menjana pendapatan daripada internet. Tetapi masalahnya pendapatan saya tidak stabil. Ada waktunya saya menghasilkan seribu sebulan sahaja dan ada ketikanya saya berjaya mendapat setinggi 30 ribu sebulan. Berapa sahaja pendapatan saya pun, ianya masih tetap tidak stabil dan konsisten.
Pada hari baik, pendapatan saya boleh mencecah RM100,000.
Jadi, saya mengambil keputusan untuk berjumpa dengan orang yang lebih pakar dalam bidang ini, seseorang yang telah hidup di dalam sebuah kehidupan yang saya impikan selama ini.

Saya seorang businessman dan saya faham tentang konsep leverage. Saya tak nak melakukan kesilapan yang sama, kesilapan orang sebelum saya. Jadi, memandangkan saya mempunyai duit dan hubungan yang baik dengan orang tersebut, lebih baik saya terus berjumpa dengannya. Use other people strength. Ini akan mempercepatkan proses saya ke arah itu dan saya dapat belajar dari orang yang pakar dalam bidang ini.Jadi, saya telah berjaya mendapatkan Patric Chan untuk menjadi mentor saya. 
Mungkin anda tidak tahu siapa beliau yang saya maksudkan ini - kenapa? Patric tidak banyak terlibat dalam pasaran tempatan kerana beliau lebih banyak terlibat dalam pasaran antarabangsa, salah seoranginternet marketing guru yang terkenal di peringkat global.Di sini saya ceritakan serba sedikit siapa Patric Chan.
 Ketika internet marketers tempatan sedang sibuk menjual ebook tentang Adsense, Patric telah pun melakukannya sejak tahun 2006 lagi dengan “Publishing Business Secrets” yang telah dijual pada harga USD$397. Beliau juga telah membuktikan pendapatan beliau sebanyak 6 angka sebulan melalui Adsense yang telah dilakukan bersama rakan kongsinya.

 Sekiranya anda mengkagumi internet marketing guru di US, percaya atau tidak, mereka mungkin adalah kawan baik Patric, rakan JV, dan juga pelanggan beliau. Beliau telah memberi ceramah berkenaan topik internet marketing di 11 buah negara sejak tahun 2005 lagi, bukan hanya di Asia sahaja, tetapi juga di UK dan United States.

 
Patric telah melakukan demonstrasi secara live di atas pentas 3 tahun lalu bagaimana beliau berjaya menghasilkan lebih daripada RM100,000 dengan hanya menggunakan email dan website sahaja dalam masa 48 jam. Itu berlaku 3 tahun yang lalu, tahun 2006.

 Testimoni produknya bukan sahaja datang daripada orang biasa sahaja, malah daripada internet marketing guru yang lain dan juga daripada Amazon best-selling authors.

 
Beliau mempunyai kredibiliti yang tinggi dan berjaya menghasilkan joint venture (JV) denganinternet marketing guru yang lain dan juga mereka yang telah terkenal dalam industri internet marketing ini - termasuklah Stephen Pierce. (bukan sekadar JV untuk promosi produk, tetapi JV sebenar untuk menghasilkan produk).
 Beliau antara orang yang terawal bercakap tentang internet marketing di pasaran tempatan. (Tetapi beliau terpaksa berhenti kerana perlu memberi tumpuan kepada perniagaan internetnya di peringkat global).

 
Niche utama beliau adalah personal development – merupakan niche yang mempunyai persaingan yang tinggi di internet dan telah bekerjasama dengan nama besar dalam industri ini seperti Mike Litman, Bill Bartmann, John Harricharan, Henry Gold, Terri Levine, Ted Nicholas dan ramai lagi.
Banyak lagi kejayaan yang telah dicapai oleh Patric Chan.
Apa yang saya cuba sampaikan di sini ialah, beliau sememangnya orang yang telah berjaya di dalam dunia internet marketing.

Apabila saya meminta nasihat daripadanya, beliau berkata :

“Zamri, kalau awak mahu berhenti kerja, berhenti buat duit di internet”

“Dan bina perniagaan internet yang sebenar”

Sekarang saya faham bagaimana Patric boleh berjaya sehingga ke tahap ini – beliau telah membina sebuah empayar perniagaan internet dan bukan hanya sekadar buat duit secara online sahaja.

“Saya Dedahkan Kepada Anda Apa Yang Saya Belajar Dari Beliau Supaya Anda Juga Boleh Berhenti Kerja Seperti Saya”
Selepas selesai sesi berbayar pertama saya dengan beliau, saya sudah tahu saya akan dapat banyak ilmu yang hebat daripada Patric. Kemudian, saya terfikirkan tentang anda. Anda merupakansubscriber saya dan ramai di antara anda mengutarakan niat untuk berhenti kerja ini kepada saya.
Sekali lagi, saya faham.
Tidak semua orang mampu mengupah Patric untuk mengajar mereka. Kalau mereka mampu sekalipun, beliau tidak akan menerima client yang masih belum berjaya menjana pendapatan di internet.
Ya, mungkin ianya kedengaran seperti kejam atau "hidung tinggi". Tetapi, mari kita akui. Ianya tidak menguntungkan bagi beliau. (Ini juga sebab kenapa beliau kurang mengajar internet marketing di pasaran tempatan -- kerana tak mahu dilabelkan sombong dan berlagak, tetapi jika anda mengenali beliau seperti yang saya kenali Patric, beliau adalah seorang yang humble atau rendah diri)
Sebagai contoh, minggu lepas sahaja, beliau baru pulang dari London, menjadi speaker untuk sebuah seminar di sana. Program beliau dijual pada harga £2,000 pound – lebih kurang RM 11,600. Beliau hanya menjual produk sahaja, bukan mentoring program, yang pastinya tidak menganggu masa beliau langsung. Jika anda pun, mesti anda akan melakukan perkara sebegini, bukan? (daripada melakukan mentoring program)
Tapi saya tak mahu anda terus ter'sangkut' dan tak dapat membina bisnes internet anda.
Jadi, saya mahu dedahkan business model dan strategi yang Patric telah berikan kepada saya. Beliau juga telah menyusun program ini supaya ianya sesuai dengan anda.
Diumumkan...
“The Four Weeks To Freedom”
The Four Weeks To Freedom ini mengandungi program latihan yang interaktif berdasarkan 4 modul audio bermula dari 14th July 2009. Program ini akan menunjukkan kepada anda cara yang betul untuk anda mencipta pendapatan tambahan daripada internet dan berhenti kerja anda.
Setiap modul akan disertakan dengan bahan-bahan latihan yang akan membantu anda seperti checklist, mind maps, videos, software, bahan rujukan, dan banyak lagi.
Modul #1: The Quick Income Plan

Patric tidak menggalakkan anda berhenti kerja selagi anda tidak berjaya menjana pendapatan daripada internet. Dalam Modul #1 ini, kami akan tunjukkan kepada anda beberapa cara bagaimana untuk menjana pendapatan daripada internet. Kami akan terangkan tentang buat duit secara online dulu kemudian disusuli dengan membina perniagaan internet. Buat duit secara online ini senang sebenarnya – saya dah melakukannya selama beberapa tahun ini. 
 Bagaimana menukarkan trafik anda kepada duit (jangan risau, kami tunjukkan bagaimana dan di mana untuk dapatkan trafik)

 Cara terbaik untuk bermula tanpa produk dan website anda sendiri

 Cara mudah untuk mangaut untung di internet dengan web 2.0
 Bagaimana menukarkan trafik anda kepada duit (jangan risau, kami tunjukkan bagaimana dan di mana untuk dapatkan trafik)
 Cara terbaik untuk bermula tanpa produk dan website anda sendiri

 Cara mudah untuk mangaut untung di internet dengan web 2.0

 Kenapa anda boleh menjana pendapatan dalam masa 24 jam atau kurang, bila anda fahami peluang yang Patric dedahkan dalam Modul #1 ini.

 Memilih produk yang boleh dijual (tersilap promosi product bermaksud anda akan kehilangan wang -- beri perhatian kepada perkara ini)
Modul #2: Profit Points, Positioning And Allocation

Langkah pertama ialah buat duit online – kami telah terangkan di dalam Modul #1. Tetapi, kalau sekadar buat duit sahaja tidak akan membawa anda ke mana-mana kerana ianya tidak mampu memberikan pendapatan secara long term kepada anda. Jadi, langkah seterusnya ialah strategi untuk menguasai sesuatu niche market.
INI LANGKAH PERMULAAN MEMBINA EMPAYAR PENIAGAAN INTERNET ANDA.
 Bagaimana mengetahui sesuatu niche itu menguntungkan atau tidak

 Rahsia menukarkan minat anda kepada keuntungan yang sebenar

 Bagaimana untuk membina nama dalam sesuatu niche walaupun anda masih baru dan tidak dikenali

 Apakah niche yang menguntungkan dan apakah niche yang anda perlu jauhi sekiranya anda bercadang untuk membina saluran pendapatan jangka panjang anda
 Rahsia untuk menewaskan pesaing anda, walaupun anda tidak mempunyai kehebatan dan kejayaan seperti yang mereka ada.

 Formula yang digunakan Patric untuk memastikan kerja anda siap dalam masa yang ditetapkan secara efektif

 Bagaimana memaksimakan kekuatan anda dengan membahagikan sumber dan perhatian yang anda ada secara efektif

 Bagaimana mengelakkan diri daripada terlalu banyak kerja ketika membangunkan perniagaan anda

Modul #3: Building Assets 

Rahsia terhebat dalam proses membangunkan perniagaan internet adalah membina aset. Ramaiinternet marketer masih keliru dengan konsep ini. Di dalam modul ini, kami akan tunjukkan kepada anda beberapa jenis aset yang boleh anda bina supaya dapat menjamin pendapatan anda pada masa akan datang. Bayangkan anda mempunyai pendapatan pasif yang akan memberikan pendapatan kepada anda setiap bulan. 

 Bagaimana membina aset perniagaan anda walaupun anda tidak mempunyai produk sekarang

 Cara paling mudah untuk mencipta produk baru (Patric menggunakan cara ini setiap masa)

 Bagaimana menjadikan aktiviti blogging sebagai sebuah aset
 Ketahui apa lagi yang aset anda boleh lakukan selain daripada memberikan jualan kepada anda
 Aset PALING PENTING yang kebanyakan orang tidak perasan (anda tahu ini, anda boleh mulakan bisnes anda malam ni juga)

Modul #4: Strength Identifications And Systemizations

Apabila anda tiba di langkah ini, anda pasti akan lebih teruja untuk menjana pendapatan secara online secepat mungkin, dan dalam masa yang sama membangunkan sebuah perniagaan internet yang menguntungkan. Inilah masanya bagaimana anda boleh menjana pendapatan yang lebih lumayan dari apa yang anda perolehi sekarang. 

 Apakah 3 perkara penting yang perlukan sistem di dalam bisnes anda Ketahui cara bagaimana caranya untuk melakukan perubahan kecil tapi meningkatkan lagi keuntungan anda berlipat kali ganda

 Saya akan tunjukkan taktik rahsia bagaimana untuk meningkatkan pendapatan anda sebanyak 30% secara autopilot

 Bagaimana mencipta lebih banyak cabang pemasaran untuk perniagaan anda
 Apa perlu anda lakukan jika mendapat pelanggan yang buruk kerenahnya

 Bagaimana untuk memantau prestasi perniagaan anda menggunakan tool yang bernilai $97 sebulan (percuma untuk anda)
Dengan menyertai program “Four Weeks To Freedom” ini, anda akan mengetahui rahsia buat duit di internet dan sekaligus membina sebuah perniagaan internet yang sebenar. Walaupun anda masih belum membina sebuah perniagaan yang sebenar, saya yakin anda akan gunakan strategi-strategi ini untuk menjana pendapatan tambahan daripada internet.
Semuanya terdapat di dalam 4 modul audio di antara saya dan Patric – termasuk bahan tambahan yang lain seperti software, checklist, mindmap, template dan lain-lain lagi.
Sekarang, beri perhatian dengan mesej ini...
Tak kisah anda seorang newbie atau experienced marketer, program ini memang untuk anda.
Saya akan pastikan anda mendapat semua tool yang diperlukan, tidak kira pengalaman yang anda ada sekarang.
Ini bonus tambahan untuk anda:
Bonus #1: Video Tutorial untuk "Newbie"

Asas tentang istilah-istilah yang sering digunakan di dalam perniagaan internet seperti cPanel, Blogging, installation of script, membina mini-site menggunakan Frontpage dan lain-lain lagi yang berkaitang dengan asas pemasaran internet. Semuanya berjumlah 34 buah video, saya sediakan khas untuk membantu mereka yang masih baru dalam dunia perniagaan internet ini.
Bonus #2: Transkrip dan Terjemahan
Selepas mendengar empat modul audio tersebut, anda boleh membaca transkrip yang kami sediakan supaya anda lebih faham tentang topik yang dibincangkan. Saya mahu anda faham sepenuhnya apa yang saya ajar. Memandangkan audio tersebut dibuat di dalam English, saya akan sediakan juga transkrip terjemahannya di dalam Bahasa Melayu. Jadi, anda boleh cetak transkrip tersebut dan membacanya walaupun anda tidak berada di depan komputer.
Bonus #3: Professional Webhosting & Online Marketing Tools 
Dalam menjalankan perniagaan di internet, anda perlukan sebuah website yang professional dengan nama domain yang sesuai. Menggunakan hosting yang percuma amat tidak digalakkan. Saya ada tawaran yang menarik buat anda – webhosting, web conference, mailing list software dan online marketing tools yang lain dalam satu pakej. Anda boleh mendapatkan servis percubaan ini PERCUMA untuk 14 hari pertama.

 
“Berapakah Kos Untuk Menyertai Program The Four Weeks To Freedom Ini?
Ianya telah menelan kos sebanyak 5 angka untuk saya mendapatkan khidmat nasihat daripada Patric. Ini buktidown payment pertama saya, menunjukkan kesungguhan saya untuk belajar daripada Patric.

RM5,000 untuk bayaran permulaan sahaja!
Apa yang hebatnya tentang program ini ialah ia telah DIREKA dengan satu tujuan – menunjukkan cara bagaimana saya boleh berhenti kerja. Program ini bukannya kursus atau ebook sampah di luar sana yang hanya menceritakan tentang teori sahaja tanpa ada sebarang bukti.
Ini bukanlah suatu program buat duit secara online keseluruhannya (walaupun topik ini juga disentuh), tapi ianya berkaitan dengan MEMBINA SEBUAH BISNES YANG AKAN MEMBERIKAN PENDAPATAN KEPADA ANDA.
Pelaburan anda cuma RM 499.
Seperti mana yang saya sebutkan sebelum ini, program yang tinggi nilainya. Ianya dicipta secara progresif supaya anda boleh mengikutinya secara langsung.
Ianya seolah-olah menghadiri seminar Patric dan saya.
Anda sendiri sudah tahu mengenai kualiti program ini – dalam beberapa hari sahaja, sejak saya mengeluarkan audio perbualan saya dan Patric, kami telah menerima banyak komen yang positif dari orang ramai...
Komen-komen ini semakin bertambah setiap hari.
Tetapi, saya ingin menawarkan kepada anda harga yang amat murah...
Anda dapat sertai program ini dengan hanya pembayaran sekali sahaja iaitu RM 199.
Kenapa murah sangat? Saya beritahu sebabnya...
Sebenarnya saya dah penat dengan fakta-fakta yang salah berkenaan buat duit online ini yang saban hari diperkatakan di internet. Saya ingin anda tahu cara yang sebenar menjana pendapatan daripada internet. Walaupun selepas ini anda telah ketahuinya, anda tidak akan menjadi pesaing saya kerana internet merupakan sebuah pasaran terbuka yang amat besar dan luas. Tetapi, bila anda telah mencapai kejayaan, saya pasti anda akan berterima kasih kepada saya – itulah yang amat menggembirakan buat saya, menolong lebih ramai rakyat Malaysia mencapai impian mereka.
Itu merupakan falsafah dan cita-cita saya dan Patric.
Lagi pun ianya adalah produk digital -- tiada kos tambahan seperti penghantaran dan pembungkusan ke atas saya, itulah sebabnya saya boleh memberikan peluang ini kepada anda.
Saya pasti anda akan dapat faedah dan ilmu yang banyak dari pelaburan yang anda buat hari ini. Saya juga akan pastikan anda tidak akan rugi apabila melakukan pembelian produk ini...
Jaminan Pulangan Semula 100% Wang Anda!
Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan money back guarantee.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini, hubungi saya dalam masa 8 minggu dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Anda akan dapat kembali wang anda dengan jaminan yang saya berikan sebentar tadi. Tidak ada kerugian di pihak anda apabila anda membuat keputusan untuk membeli program The Four Weeks To Freedom ini.

Ini senarai yang akan anda dapat apabila mendaftar hari ini:


The Four Weeks To Freedom Module #1: The Quick Income PlanRM399
The Four Weeks To Freedom Module #2: Profit Points, Positioning and AllocationRM399
The Four Weeks To Freedom Module #3: Building AssetsRM399
The Four Weeks To Freedom Module #4: Strength Identifications and SystemizationsRM399
Bonus #1: The Newbie Video TutorialsRM599
Bonus #2: Transkrip & Terjemahan The Four Weeks To FreedomRM1,999
Bonus #3: Professional Webhosting & Other Online Marketing ToolsRM161
Pelaburan AndaRM4,355 RM 199 Sahaja

Tempah sekarang. Dapatkan semua produk ini termasuk hadiah bonus...

Pesan "The Four Weeks To Freedom"!
(Bayaran dengan Paypal atau Kad Kredit)
Selepas pendaftaran, anda akan dapat terus akses ke ruang ahli The Four Weeks To Freedom program dan menikmati hadiah bonus istimewa dari kami. Pilih cara pembayaran di bawah:
CUMA RM199 PayPal/Credit Card akan meletakkan harga bersamaan dalam matawang US (USD57)

ATAU
(Bayaran melalui Maybank atau CIMB Bank)
Kami akan proses pesanan anda secara manual. Selepas pengesahan, anda akan terima email untuk login ke ruangan ahli The Four Weeks To Freedom.
 CUMA RM199
 
Ingat yang kami mempunyai jaminan wang pulangan semula selama 8-minggu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...